2015-12-02 10:47:01• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Szétszórt és fáradt lesz

Napi horoszkóp december 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha valakinek valamilyen nagyobb karácsonyi ajándékot szeretne venni, azt inkább ne ma szerezze be. Legjobb, ha csak a rutinfeladatokkal foglalkozik, és este a szokásosnál korábban fekszik le aludni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Oroszlán jegyében álló Hold délutánra úgy elszívja az energiáját, hogy még a lépcsőzést is megerőltetőnek érezheti. Próbálja meg könnyű és egészséges táplálékokkal ellensúlyozni ezt a helyzetet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Semmi sem úgy megy, ahogyan azt eltervezte, ezért módfelett ideges lehet. Ha teheti, vegye előre a rutinfeladatokat, és ha úgy érzi, hogy egy kis szünetre van szüksége, ne fossza meg magát tőle. Vásárlás helyett ma csak tervezgessen!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ügyeljen arra, nehogy a munkahelye vagy a hálószobája huzatos legyen, mert most könnyen beszerezhet magának egy megfázást. Ma ne engedje, hogy „lerohanják", a fontos döntésekre hagyjon elég gondolkodási időt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne engedje, hogy ostoba híresztelések kibillentsék a nyugalmából, vagy hogy a kollégái miatt túl stresszes legyen a napja! Szerelmi életére nagyon jó hatással van a Hold, a kedvesével még jobban megerősítik a kapcsolatukat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szerdán nemcsak szétszórt, de mérhetetlenül fáradt is lesz. Minden úgy tűnik, mintha lassított felvétel lenne... Fogadja el, hogy nem tud olyan gyorsan haladni, mint máskor. Egy beszélgetés a kedvesével segít előrelépni egy fontos ügyben.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma ne kössön szerződést, és ne vásároljon olyan holmit, ami sok pénzbe kerül. Ehelyett inkább tegyen rendet az iratai között, vagy szortírozza és dobja ki a feleslegessé vált, használhatatlan holmikat

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap kiválóan alkalmas tervek kovácsolására és az otthona szépítgetésére. Ha unja a komor téli hangulatot, szerezzen be egy mikulásvirágot vagy egy karácsonyi kaktuszt! Az estét töltse a párjával, beszélgetéssel.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold segítségével végre megoldhat egy kisebb problémát, amivel régóta küzd. Délután érdekes információkról szerezhet tudomást, legyen hát résen, és tartsa nyitva a fülét! Este egy rövid meditáció segíteni fog az ellazulásban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szorítkozzon ma a rutinfeladatokra, ezeket gyorsan és könnyedén el tudja végezni. Nagyobb projektekhez ne is lásson hozzá, úgyis mindig közbejön valami, és nem tudja befejezni őket. Este ne felejtse el felhívni a barátnőjét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha valaki rá akarja beszélni egy befektetésre, legyen kritikus, és kérjen gondolkodási időt, mert pillanatnyilag nem kaphat jó tanácsokat. Ma minden gyorsan változik majd ön körül, próbáljon meg rugalmas maradni!

Halak: II. 19. - III. 20.
Tartózkodjon a fontos döntések meghozatalától és a nagyobb beszerzésektől is. Ha fáradt és kedvetlen, akkor ne idegesítse magát azzal, hogy pluszfeladatokat vállal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: